USLUGE SELIDBE NOVI SAD

Usluge selidbe Novi Sad, Vojvodina, Srbija
Selidbe kombijem, prevoz robe, stvari i nameštaja

USLUGE SELIDBE NOVI SAD „DUGA PREVOZ“

„Selidbe Novi Sad DUGA Prevoz“ je preduzeće nastalo iz želje da se zadovolje sve veće potrebe Novog Sada za uslugama selidbe. Uočili smo da postoji velika potreba za ekspresnim selidbama stambenog i poslovnog prostora.  Ali ima potrebe i  za drugim sličnim ili povezanim uslugama. I dalje su najtraženije usluge kombi prevoz robe i odnošenje nepotrebnih stvari.

S ponosom  kažemo da smo kroz višegodišnju praksu stvorili uigran i profesionalno efikasan tim.  Zato smo u stanju da po vrlo povoljnim  cenama odgovorimo svim zadacima urbane selidbe u Novom Sadu i okolini.

Potrudili  smo se da obezbedimo raznovrstan vozni park. Naša vozila u svakom trenutku mogu brzo da obave selidbu ili prevoz robe po Vašoj želji.

Vremenom smo stekli ogromno poverenje klijenata. Uspešno radimo na tržištu organizovanih selidbi i transporta robe. Najviše smo prisutni na teritoriji Novog Sada, ali i širom Vojvodine i Srbije. Naši zadovoljni klijenti nam se stalno obraćaju za nove usluge i sa zadovoljstvom nas preporučuju svojim prijateljima. Pored toga, sarađujemo sa mnogim organizacijama i udruženjima u gradu kao što je “Rehab centar Duga“, itd.

Prevoz robe kombijem je jedna od naših najtraženijih usluga pored usluga selidbe i odnošenja starih stvari. Prevoz kombijem možemo po Vašem zahtevu  da izvršimo veoma brzo i povoljno bilo kojeg dana u nedelji.

U našem voznom parku imamo vozila raznih veličina i kapaciteta. Stoga možemo da se prilagodimo najrazličitijim potrebama za transport robe. Kombi prevoz u gradskim uslovima je efikasniji i lakši u pogledu pokretljivoti od kamionskog. Imamo i mogućnost za prevoz paletirane robe čiji utovar se vrši pomoću viljuškara.

Naša vozila za usluge selidbe u Novom Sadu i šire

banner-naša vozila za selidbe