Prevoženje robe kombijem

PROFESIONALNO PREVOŽENJE ROBE – DUGA KOMBI PREVOZ

Prevoženje robe - utovar

Prevoženje robe kombijem je jedna od naših osnovnih delatnosti. Pored toga pružamo usluge selidbe i odnošenja starih i nepotrebnih stvari. U mogućnosti smo da po potrebi organizujemo prevoženje robe kombijem brzo i povoljno. Stojimo Vam na raspolaganju bilo kog dana u nedelji.

U našem voznom parku posedujemo različita vozila od manjih do najvećih. Tako možemo da se prilagodimo svim vašim potrebama za transport robe, nameštaja i stvari. Kombi prevoz robe u gradskim uslovima je mnogo efikasniji i lakši od kamionskog, posebno po pitanju pokretljivosti.

Kroz dugogodišnji rad izgradili smo efikasan tim uigranih ljudi koji mogu da odgovore svim izazovima koji se mogu javiti prilikom selidbe. Obezbedili smo odličan vozni park kojim možemo veoma ekonomično da obavimo svaku selidbu ili prevoz robe. Zato Vam na raspolaganju stoji kopletna usluga prevoženja robe i selidbe stambenih i poslovnih prostora.

Zbog naše efikasnosti i profesionalnosti vremenom smo brzo stekli poverenje klijenata u oblasti organizacije selidbi i transporta robe na teritoriji Novog Sada, Vojvodine i Srbije.

U prilici smo i da obavljamo prevoz paletirane robe koja se utovara viljuškarom. Kombi prevoz robe, sa ili bez radnika, možete vrlo lako obezbediti jednostavnim pozivom na naše telefone ili zakazati putem online formulara.

Po Vašem pozivu možemo da izađemo isti dan da besplatno procenimo veličinu selidbe i cenu usluge. Tokom selidbe možete da nas angažujete za proveru upakovanosti robe i zaštitu nameštaja od oštećenja.

Imamo i uslugu iznajmljivanje kombija po potrebi. Možete kombi iznajmiti kod nas sa našim vozačem. Kombi za prevoz robe možete koristiti na određeno vreme po dogovoru.

Zašto da kod DUGE PREVOZ iznajmite kombi za transport robe?

  • Posedujemo vozila, koja odgovaraju vašim potrebama.
  • Imamo veliko iskustvo u prevozu robe.
  • Možemo da obezbedimo potreban broj radnika.
  • Efikasni smo i veoma povoljni sa cenama.
  • Naša DUGA PREVOZ uživa veliko poverenje svojih klijenata.
prevoženje robe kombijem