Agencija za selidbe Novi Sad Duga

Agencija za selidbe Novi Sad

Agencija za selidbe Novi Sad, prevoženje robe kombijem – Duga prevoz. Prevoženje i odvoženje (transport) nameštaja, stvari i robe kombijem je jedna od osnovnih delatnosti koje pruža DUGA PREVOZ agencija za selidbe iz Novog Sada.

Naša agencija za selidbe Novi Sad radi 24h

U mogućnosti smo da prevoz kombijem organizjemo brzo i povoljno.  Usluge selidbe Novi Sad pružamo bilo kog dana u nedelji svih 24h dnevno. Dugogodišnje iskustvo nam omogućava da vršimo i dodatne usluge prilikom selidbe.

Pored selidbe nameštaja i stvari (usluga selidbe) radimo i odnošenje starih stvari na predviđeno mesto ili na deponiju. Često se dešava da se neke stvari pokažu kao dotrajale ili nepotrebne. U tom smislu DUGA PREVOZ vam može izaći u susret. Po potrebi možete od nas zatražiti angažovanje radnika za odnošenje nepotrebnih stvari.

Sve šta vam smeta naši radnici u kratkom roku mogu spakovati i odneti na legalne deponije. U to spadaju svi predmeti koji na bilo koji način guše vaš prostor. To mogu biti stari kaučevi, televizori, regali, bela tehnika itd.

Po potrebi vršimo i rasklapanje nameštaja i sklapanje nameštaja i kuhinjskih elemenata (demontaža i montaža). Budite slobodni i kontaktirajte nas putem telefona ili kontakt formulara da utvrdimo tačnu cenu naših usluga.

Procena selidbe i cene usluge

Naša procena selidbe i cene usluge je besplatna. Procena je neophodna kako bismo pravovremeno i detaljno isplanirali angažovanost naših radnika i vozila. U našem voznom parku posedujemo različita vozila. Možete da birate od manjih do najvećih. To znači da smo u stanju da se prilagodimo svim vašim potrebama za transport robe i stvari.

Pogodnosti prevoza kombijem

Kombi prevoz robe u gradskim uslovima je mnogo efikasniji i lakši u smislu pokretljivoti od kamionskog. Kod nas je moguće da obezbedite i prevoz paletirane robe koja se utovara viljuškarom.

Iznajmljivanje kombija

Kod nas možete iznajmiti kombi sa našim vozačem i obezbediti vozilo za prevoženje robe i stvari na određeno vreme. To je dobra prilika ako imate potrebu za raščišćavanjem podruma i tavana. Naravno, isto važi i za okućnice i dvorišta, stambeni i poslovni prostor. DUGA PREVOZ vam stoji na raspolaganju. Pored vozila kod nas možete da angažujete i potreban broj radnika.

Duga prevoz – Agencija za selidbe Novi Sad ima vrlo povoljne cene

Dovoljno je samo da nas nazovete ili popunite formular. Kontaktirajte nas da se dogovorimo. Naše cene su veoma pristupačne. Uvek možemo izaći na teren i besplatno proceniti pravu vrednost usluga koje pružamo.