Naše cene

NAŠE CENE USLUGA SELIDBE I PREVOZA

Duga prevoz selidbe Novi Sad
  • Za informacije DUGA prevoza van grada pozvati/pozovite nas.
  • Postoji mogućnost iznajmljivanje samog kombija sa vozačem, bez radnika.
  • Povoljne cene! Pozovite nas za procenu i dogovor.
  • Procena prevoza i selidbe je besplatna i neobavezujuća.

Selidbe Novi Sad cena usluga

Za naše usluge selidbe Novi Sad cene smo formirali tako da budu sigurno najpovoljnije za Vas na celom tržištu koje pokrivamo. Naša agencija obezbedila je da svaka cena usluge bude primerena Vašim mogućnostima.

Mi odlično razumemo koliko selidba može biti teška i stresna situacija. Naše cene selidbe su u rangu najpovoljnijih cena koje bilo koja agencija za selidbe u Novom Sadu može ponuditi.

Procena cene selidbe:

Naši radnici izlaze po pozivu na teren, provere činjenice o selidbi i daju ponudu. Važno je znati da je procena selidbe besplatna i neobavezujuća.

Svaka selidba je specifična pa tako cena može da zavisi i od spratnosti stana koji se seli i ako lift nije u fukciji. Krajnju cenu selidbe možemo dati tek kada se upoznamo sa svim detaljima. U procenu ulazi količina robe za transport i kilometraža, lokacija i vrsta tereta, potrebno ljudstvo idemotaža i montaža nameštaja itd.

Isto važi i kada je u pitanju odnošenje (odvoženje) nepotrebnih stvari ili šuta na deponiju. Bitno je da nam se slobodno javite i da se o svemu detaljno dogovorimo.