Selidbe kombijem Duga prevoz

SELIDBE KOMBIJEM NOVI SAD
POVOLJNE CENE

Kopletna usluga selidbe kombijem stambenih i poslovnih prostora

selidbe kombijem duga prevoz

Po Vašem pozivu izlazimo u istom danu da besplatno procenimo veličinu i cenu selidbe. U mogućnosti smo da sve ove poslove realizujemo isti dan. Prilikom selidbe kombijem imate mogućnosti da nas angažujete za proveru zapakovanosti robe i zaštitu nameštaja.

Naša kombi vozila su redovno održavana i opremljena za selidbe i prevoz razne vrste robe. Uz bogato iskustvo radnika naše usluge su kvalitetne i profesionalne.

Selidba kombijem sa ili bez radnika je jedna od naših primarnih delatnosti. Ovaj posao obavljamo duži niz godina o čemu svedoči veliki broj zadovoljnih klijenata. U mogućnosti smo da selidbe vremenski prilagodima vama.

Svima je poznato da je svaka pojedinačna selidba specifična na svoj način. Posebno po prostoru, predmetima i vremenu. To iziskuje posebnu pažnju u radu. Naravno, sve u cilju da preseljenje u vaš novi radni ili životni prostor prođe u najboljem mogućem redu. Naše dugogodišnje iskustvo Vam to garantuje.

Dodatne usluge prilikom selidbe kombijem:

Prilikom selidbe često se desi da se neke stvari istaknu kao nepotrebne. U tom smislu DUGA PREVOZ vam može pomoći u angažovanjem svojih radnika i odnošenjem na deponiju ovakvih stvari. Takođe, po potrebi vršimo rasklapanje nameštaja i slično.

Budite slobodni i kontaktirajte nas! To možete uraditi putem telefona ili putem formulara. Na taj način možemo da utvrdimo cenu selidbe i procenu angažovanosti radnika i kombija. Sve procene su besplatne.

Zašto odabrati baš nas za selidbe

  • To je jedna od naših primarnih delatnosti.
  • Obezbeđujemo adekvatno vozilo i potreban broj radnika.
  • Imamo ekonomične cene.
  • U mogućnosti smo da vrlo brzo odgovorimo na Vaš poziv, izvršimo procenu i obavimo selidbu.
  • Imamo vozače, majstore i radnike sa iskustvom.
  • Iza naše delatnosti stoji veliki broj zadovoljnih klijenata.
  • Pored selidbe kombijem, vršimo i rasklapanja nameštaja i odvoz nepotrebnih stvari.
Zašto mi? Rasklapanje namešraja