NAŠE CENE SELIDBE

NAŠE CENE SELIDBE I USLUGA PREVOZA ZA NOVI SAD I OKOLINU

cene selidbe duga-prevoz-selidbe-novi-sad-1

Check Mark on Docomo Za informacije DUGA prevoza van grada pozovite nas.

 

Check Mark on Docomo Postoji mogućnost iznajmljivanje samog kombija sa vozačem, bez radnika.

Check Mark on Docomo Povoljne cene! Pozovite nas za procenu i dogovor.

Check Mark on Docomo Procena prevoza i selidbe je besplatna i neobavezujuća.

Selidbe Novi Sad – Naše cene usluga selidbe

Naše cene usluga selidbe za Novi Sad formirali smo tako da budu najpovoljnije za Vas na celom prostoru koji pokrivamo. Naša agencija obezbedila je da svaka cena usluge bude primerena Vašim mogućnostima.

Mi odlično razumemo koliko selidba može biti teška i stresna situacija. Naše cene selidbe su u rangu najpovoljnijih cena koje bilo koja agencija za selidbe u Novom Sadu može ponuditi.

Procena cene selidbe:

Naši radnici izlaze po pozivu na teren, provere činjenice o selidbi i daju ponudu. Važno je znati da je procena selidbe besplatna i neobavezujuća.

Svaka selidba je specifična pa tako cena može da zavisi i od spratnosti stana koji se seli i ako lift nije u fukciji. Krajnju cenu selidbe možemo dati tek kada se upoznamo sa svim detaljima. U procenu ulazi količina robe za transport i kilometraža, lokacija i vrsta tereta, potrebno ljudstvo idemotaža i montaža nameštaja itd.

Isto važi i kada je u pitanju odnošenje (odvoženje) nepotrebnih stvari ili šuta na deponiju. Bitno je da nam se slobodno javite i da se o svemu detaljno dogovorimo.