RASKLAPANJE NAMEŠTAJA

Rasklapanje nameštaja ili sklapanje svih vrsta i delova nameštaja po potrebi

sklapanje nameštaja

Uslužno rasklapanje nameštaja prilikom selidbe

Pored osnovnih delatnosti, selidbe kombijem, prevoz robe i odnošenja nepotrebnih stvari, naša firma pruža i uslugu rasklapanja i sklapanja nameštaja.

Demontaža (rasklapanje) ili sklapanje (montaža) nameštaja, je naš svakodnevni posao. Gotovo da ne postoji ni jedna selidba prilikom koje nije potrebno da se rasklopi barem jedan komad nameštaja.

  • Prilikom selidbe vršimo uslužnu demontažu i montažu nameštaja, kuhinja, ormana itd, ako se ukaže potreba za tim.
  • Ovaj posao takođe obavljaju radnici sa višegodišnjim iskustvom, sa profesionalnim alatom i savetima, koji su uvek dobrodošli.

Zašto unajmiti nas za rasklapanje nameštaja, izradu ili sklapanje nameštaja:

Najčešće se dešava da prilikom selidbe nailazimo na veće komade nameštaja. Zbog njihove veličine, raznih dimenzija i težine nije uvek moguće prenositi ih u jednom komadu.

Takve komade nameštaja neophodno je rastaviti u manje delove. Ukoliko rasklapanje ne možete uraditi sami, mi to možemu uraditi umesto Vas.

U svakom trenutku imamo spremne i osposobljene radnike sa svim potrebnim alatom za brzo i stručno obavljanje takvog posla.

Prilikom ovakvih intervencija, izuzetno vodimo računa da izbegnemo svako i najmanje oštećenje. Pošto taj posao nije uvek jednostavan, poželjno je da ga naš mastor obavi pre početka selidbe. Stoga se o tome sa Vama dogovorimo ranije prilikom vršenja procene uslova za selidbu.

Smatramo da je u Vašem interesu da unajmite upravo nas, jer:

  • Pružamo ekonomičnu, brzu i profesionalnu uslugu.
  • Imamo potrebno znanje, dugu praksu i sav neophodan alat.
  • Sarađujemo sa renomiranim proizvođačima, uvoznicima i salonima nameštaja.
  • Mnogo zadovoljnih mušterija može da svedoči o kvalitetu našeg rada.

Ostale delatnosti koje obavljamo:

  • Unajmljivanje radnika za potrebe raznih fizičkih poslova: grubi građevinski radovi, čišćenje snega, krčenje i sređivanje dvorišta itd.
  • U mogućnosti smo da obezbedimo potreban broj radnika za razne poslove po vašoj želji: prenošenja, čiščenja, odnošenja šuta, itd.
Rasklapanje nameštaja slika