Knjiga utisaka

KNJIGA UTISAKA I REFERENCE

Selidbe Novi Sad - zadovoljni klijenti
 • Aleksandra iz Novog Sada

  Sve pohvale na način rada (brzo, pažljivo i efikasno) i za momke koji su selili, pazili su na stvari koje su nosili, vrlo pristojni, na vreme su sve uradili- sve je kako smo se dogovorili. Cena je povoljna.

 • Berta iz Novog Sada

  Ja sam momke za selidbu zvala u dva navrata i oba puta bila sam više nego zadovoljna njihovom tačnošću, brzinom i marljivošču. Oba puta selidba je izvršena u najkraćem mogućem roku, a momci su bili jako pažljivi sa stvarima. Momci su zaista sjajni i veoma pažljivi.

 • Gabor iz Novog Sada

  Uslugu selidbe sam koristio više od 2-3 puta, zadovoljan sam pre svega ljubaznošću radnika, spremnošću za saradnju. Dogovori se poštuju, na uslugu se ne čeka dugo i posao se obavlja savršeno. Sve najbolje u daljem radu!

 • Dimitrije iz Novog Sada

  U žurnoj svakidašnjici pritisnutoj između dva posla i potreba velike porodice, često iskrsne neka iznenadna potreba da se nešto negde donese, prenese i namesti. U takvim zahtevnim trenucima pravo je rasterećenje znati ko ti to može uraditi brzo, bezbedno, povoljno, domaćinski i u dobrom raspoloženju. Zato je broj telefona Duga prevozi & selidbe u mom mobilnom telefonu!

 • Borislava iz Novog Sada

  Posle renoviranja stana mi je u dvorištu ostala hrpa materijala za otpad, a koji je previše kabast da bi stao u kontejner ili automobil. Moji utisci su: – zaposleni su nazvali malko ranije da potvrde dolazak, i stigli TAČNO na vreme, – uigrano, vešto i brzo su sve preneli u kombi… ALI. Tako pristojne, ljubazne, uljudne, brze, poštene radnike ne pamtim kad sam videla – a verujte da sam ih videla vrlo mnogo. Em mi ovo nije prvo renoviranje stana, em skoro 28 godina radim s ljudima, ovo se retko viđa. Iskrene preporuke za “Duga prevoz“. Odlučite se za njih i nećete pogrešiti, sve će biti odrađeno maksimalno brzo, ljubazno i pošteno – i bez mrve trošenja živaca :). Hvala do sledeće prilike, srdačan pozdrav.

Poštovani posetioci i korisnici naših usluga, komentar možete ostaviti OVDE!