Odvoženje stvari

ODNOŠENJE I ODVOŽENJE STVARI KOJE VAM NISU POTREBNE

Odvoženje stvari kombijem

Pored osnovne delatnosti koje čine selidbe i prevoz, DUGA PREVOZ se bavi odnošenjem i odvoženjem nepotrebnih stvari. Sve što vam smeta od stvari mi možemo u kratkom roku odneti na legalne deponije.

Tu spadaju svi predmeti koji guše vaš prostor ( stari kaučevi, televizori, regali, bela tehnika, stare stvari). Nepotrebne stvari mogu u kratkom roku biti odnešene od strane naših radnika. Dovoljno je samo da nas pozovete ili popunite kontakt formular. Naše cene su vrlo povoljne, a pre odnošenja možemo izaći na teren i besplatno proceniti koštanje usluge.

Naša kombi vozila su redovno održavana i opremljena za selidbe i prevoz razne vrste robe. Uz bogato iskustvo radnika naše usluge za odvoženje stvari pružaju kvalitet i maksimalnu profesionalnost.

Selidba kombijem i odvoženje stvari sa ili bez radnika je jedna od naših primarnih delatnosti koju obavljamo duži niz godina. O tome svedoči veliki broj zadovoljnih mušterija. U mogućnosti smo da sve naše usluge obavljamo 24h dnevno, tj. da se uvek prilagodimo vašim zahtevima.

Odvoz nepotrebnih stvari

Osim odnošenja nepotrebnih stvari naša firma pruža uslugu odvoženja stare stolarije i sličnih predmeta. Ukoliko vam je potreban veći broj radnika za ovaj posao DUGA PREVOZ je u mogućnosti da ih obezbedi.

Zašto odabrati baš nas:

  • Mi smo specijalizovani za ovakve usluge. Veliki broj zadovoljnih klijenata u prethodnom periodu svedoči o našem kvalitetu.
  • Imamo odgovarajuća vozila za svaki posao i vrlo povoljne cene. Na jedan brz, legalan i lak način se možete rešiti nepotrebnih stvari u vrlo kratkom roku.
  • Mi obezbeđujemo i transport i radnike. Kombi prevoz robe, sa ili bez radnika, možete vrlo lako obezbediti jednostavnim pozivom na naše telefone ili zakazati putem online formulara.
  • Svima je poznato da je svaka pojedinačna selidba specifična na svoj način te iziskuje našu posebnu pažnju. Činimo sve da preseljenje u vaš novi radni ili životni prostor prođe u najboljem redu, bez trzavica i stresa.
Duga prevoz selidbe Novi Sad