Agencija za selidbe Novi Sad "DUGA prevoz"

AGENCIJA ZA SELIDBE NOVI SAD

Agencija za selidbe – „DUGA prevoz“, prevoženje robe kombijem.
Prevoženje i odvoženje nameštaja, stvari i robe kombijem je jedna od delatnosti koje pružamo.

Naša agencija za selidbe Novi Sad radi 24h

Kao agencija za selidbe u mogućnosti smo da prevoz kombijem organizjemo brzo i povoljno. Usluge selidbe za Novi Sad pružamo bilo kog dana u nedelji svih 24h dnevno. Dugogodišnje iskustvo nam omogućava da vršimo i dodatne usluge prilikom selidbe. Pored selidbe nameštaja i stvari radimo i odnošenje starih stvari na predviđeno mesto ili na deponiju. Često se dešava da se neke stvari pokažu kao dotrajale ili nepotrebne. U tom smislu naša agencija za selidbe vam može izaći u susret. Možete od nas zatražiti angažovanje radnika za odnošenje nepotrebnih stvari.

Sve šta vam smeta naši radnici mogu spakovati i odneti na legalne deponije. U to spadaju predmeti koji na bilo koji način guše vaš prostor kao što su stari kaučevi, televizori, regali, bela tehnika itd. Takođe, vršimo i rasklapanje i sklapanje nameštaja i kuhinjskih elemenata. Demontaža i montaža kućnih stvari je naš svakodnevni posao. Budite slobodni i kontaktirajte nas putem telefona ili kontakt formulara. Tako ćemo se lakše dogovoriti za tačnu cenu naših usluga.

Procena selidbe i cene usluge

Naša procena selidbe i cene usluge je besplatna. Procena je neophodna kako bismo pravovremeno i detaljno isplanirali angažovanost radnika i vozila. U našem voznom parku posedujemo različita vozila. Možete da birate od manjih do najvećih. To znači da smo u stanju da se prilagodimo svim vašim potrebama za transport robe i stvari.

Pogodnosti prevoza kombijem

Kombi prevoz robe u gradskim uslovima je mnogo efikasniji u smislu pokretljivoti od kamionskog. Kod nas je moguće da obezbedite i prevoz paletirane robe koja se utovara viljuškarom. Kao agencija za prevoz robe i nameštaja (selidbe Novi Sad), organizujemo selidbe i prevoz da pomognemo svima kojima je kombi prevoz robe potreban. Pri tome obezbeđujemo i kartonske kutije za pakovanje stvari i nameštaja.

Iznajmljivanje kombija

Kod nas možete iznajmiti kombi sa vozačem i obezbediti vozilo za prevoženje robe i stvari za određeno vreme. To je dobra prilika ako imate potrebu za raščišćavanjem podruma i tavana. Naravno, isto važi i za okućnice i dvorišta, stambeni i poslovni prostor. DUGA PREVOZ vam stoji na raspolaganju. Pored vozila kod nas možete da angažujete i potreban broj radnika.

Duga prevoz je Agencija za selidbe Novi Sad koja nudi veoma povoljne cene!

Nazovete nas ili popunite formular da se dogovorimo. Naše cene su povoljne za svačiji džep. Po Vašem zahtevu možemo izaći na teren i besplatno proceniti vrednost usluga koje pružamo!